С новата година идват много нови фитнес модни тенденции, които

...
С новата година идват много нови фитнес модни тенденции, които
Коментари Харесай

Голи във фитнеса

С новата година идват доста нови фитнес фешън трендове, които можем да изпробваме, макар че някои от тях са малко по-смели от други.

Фитнеси Hanson, верига фитнеси в Ню Йорк, посещавани от известни персони, в това число Риана , започва нови извършения за изцяло оформяне на тялото, за които се изисква трениращите да бъдат голи.

Идеята за голите извършения идва като отговор на клиентите на фитнес залата, които постоянно желаят нови способи, с цел да влезнат във форма, разкрива Business Insider.

 Снимка 332061

Горещият гол клас е предопределен за цялостна подготовка на тялото, в която участниците употребяват телесното си тегло като опора за работа със задните елементи, краката и дейната зона .

Класовете стартират през днешния ден ( 5 януари) и ще бъдат водени от известния треньор Хари Хенсън , който е упражнявал звезди като Риана, Сандра Бълок и Тайра Банкс.

Първоначално е планувано да има три класа на седмица - един през уикенда и два през делничните дни, надлежно за мъже, за дами и един разбъркан.

Ще има и няколко частни класа с предварителна резервация, зависеща от компанията, като досега главно са записани двойки.

 Снимка 332068

Какви тъкмо са преимуществата на голите тренировки?

Според фитнес Hanson преимуществата на това да вършиме извършения голи са четири.

Освобождаване на ендорфините
Слънчевата светлина върху откритата кожа довежда до производството на витамин D, който спомага за здравето на костите и мускулите . Витамин D също води до формиране на серотонин - хормон, който дава отговор за контролиране на настроението.

Осъзнаване за тялото ни
От фитнеса споделят, че до момента в който сме както майка ни е родила, можем да забележим всеки сантиметър от тялото си и по какъв начин му въздейства даденото упражнение , като по този начин оценяваме значимостта от избраното натоварване.

 Гола вечеря
Гола вечеря

В Париж към този момент може да хапнете в ресторант без облекла

Неограничено придвижване
Без облекла имаме свободата да се движим безкрайно , без да се тормозим, че нещо ни стяга, пречи и смущава. Без оправдания и дискомфорт.

По-малко пране
Логично е, че откакто сме голи по време на подготовка, няма да има какво да перем по-късно.

Според треньорът Хари Хенсън голите тренировки освен имат редица изгоди за здравето , само че и подготвят човек да се отпусне и забавлява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР