С нова, трогателна реклама американският гигант Procter & Gamble (P&G)

...
С нова, трогателна реклама американският гигант Procter & Gamble (P&G)
Коментари Харесай

Благодаря, мамо - новата реклама на P&G

С нова, трогателна реклама американският колос Procter & Gamble (P&G) още веднъж просълзява публиката и поддържа линията на изложение на признателност към майките, които са най-голямата движеща мощ в живота и единствените на света, на които постоянно сме могли да се облегнем в същински сложните моменти. 

Рекламата е дело на една от най-известните организации в Съединени американски щати - Wieden + Kennedy Портланд. Тя демонстрира по какъв начин майки поддържат децата си да реализират своите фантазии в спорта макар събитията - макар предразсъдъците че тъмнокожите девойки не са подобаващи за скиори, макар религията, физическите увреждания или половата ориентировка на детето. 

" Никой не ви обича както майка ви ", показва новият спот, който се популяризира с хаштага #LoveOverBias или обич над предразсъдъците. 

Силна роля за резултата на тази кино реклама играе озвучаването - това е песента “Ooh Child (Things Are Gonna Get Easier) ”, а финалът показва: представете си, в случай че светът можеше да вижда по този начин, както една майка вижда - тогава всичко би било доста по-хубаво и изпълнено с вяра и религия, нали? 

Рекламата е обвързвана с идните Зимни олимпийски игри през 2018 г. в Пьонгчан, Южна Корея. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР