С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен

...
С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен
Коментари Харесай

Бившата на Рачков – Анита показа новия мъж до себе си

С нов мъж подръка разноски съвършена фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова. Бившата на Рачков и гаджето й се открояваха даже измежду рояците звезди на връчването на годишните награди „ Лица и марки “, видя „ България Днес “. Анита и новият й дойдоха ръка за ръка и използваха всеки момент за замяна на влюбени погледи.

И в случай че Анита и заместникът на шоумена в сърцето й са най-актуалната световна двойка, Джино Бианкалана и жена му Кристина са рециклирали връзката си. Двукратният победител във „ ВИП брат “ и красивата лекарка бяха оповестили, че са поставили точка на брака си, само че на празненството пролича, че е било единствено запетая.

Джино и жена му се появиха дружно и цяла вечер се държаха за ръка. Любителят на бързите коли и хубавите дами отнесе позлатена статуетка в категорията „ Ресторант на годината “, което на фона на хай манията по засуканата кулинария го класира в топа на ресторантьорството.

Ива Атанасова, която от години провежда едни от най-хитовите всемирски събития, потвърди с празненството „ пет звезди “, че „ просто бизнесът “ и шоубизнесът могат да се обединят в името на славата и финансовия разцвет. Изтупан в наложителния за звездното събитие дрескод черно и бяло, заслепи с бицепси с размер на детска главичка някогашният на Черната Златка Георги Валентинов. Никой от присъстващите също расови мачовци не можеше да се мери по влияние с него.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР