С нов чифт гърди се сдоби Андреа. Певицата, която упорито

...
С нов чифт гърди се сдоби Андреа. Певицата, която упорито
Коментари Харесай

Андреа разкри какво е правила в клиниката в Истанбул - slava.bg

С нов чифт гърди се снабди Андреа. Певицата, която настойчиво кри какво тъкмо й се случва в Истанбул, призна: „ Да си лекар не е единствено да бъдеш експерт, само че и да си превъзходен като човек. Късметлийка съм, че имах опцията да се срещна с доктор Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се усещам в сигурност ", написа Андреа и пусна фотография от клиниката. Оказва се, че докторът е добре прочут еластичен хирург измежду родната елит сцена. Андреа твърди, че се е доверила на един от най-хубавите хирурзи, експерт в уголемяването на гърди. Тя от дълго време има проблеми с имплантите си, които трябваше да подмени още преди години. Бюстът й беше висящ и имаше потребност от покачване и промяна на имплантите с нови и по-добри. Турчинът е виновен за гърдите и на редица българки, като измежду последните му изваяни бюстове е този на Моника Валериева. Плеймейтката е доста близка другарка с Андреа и точно тя я насочила към истанбулската клиника. Моника е една от най-редовните клиентки на пластичния хирург, при него тя си прави с изключение на гърди и бразилско дупе плюс липосукция.

„ Процедурата мина доста добре и се усещам чудесно ", споделя някогашната половинка на Кубрат Пулев. В последните години Андреа постоянно отнасяше рецензия от почитателите си поради визията й, което пък принуждаваше изпълнителката да употребява стратегии за обработка на фотосите, които споделя в мрежата.

Самата Андреа е разкривала, че й силиконовите и импланти са към този момент на повече от 10 години и имат потребност от поддръжка. Колко кубика е натикала този път в пазвата си, певицата по този начин й не разкрива. В идващите няколко седмици Андреа ще остане в Истанбул и ще върви на контролни прегледи. „ Нищо неприятно не ми се е случило, добре съм! ", отговори Андреа пред „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР