С нейната привлекателно-шантава кривостранна усмивка и големи, странни сини очи

...
С нейната привлекателно-шантава кривостранна усмивка и големи, странни сини очи
Коментари Харесай

„Изневерих на Хари Енфийлд, след което той ме избра като проститутка“, признава Хелън Ледерер

С нейната привлекателно-шантава кривостранна усмивка и огромни, странни сини очи Хелън Ледерер постоянно е подценявана. Тя е една от дребното дами комикси, които направиха съвсем невъзможното и навлязоха в мъжкоцентричния свят на комедията от 80-те.

80-те и 90-те години не бяха изключително гостоприемни за дамите комикси. Мнозина смятаха, че Доун Френч, Дженифър Сондърс и Виктория Ууд са изцяло задоволителни, без странна русокоска да нахлуе на сцената, с цел да покаже и момчетата.

Не че това щеше да спре Хелън. Тя построи кариера като постоянен участник в някои от най-големите шоута на епохата, от скеч шоута Happy Families (1983-85), Naked Video (1987) и French and Saunders до сериалите The Young Ones, Bottom и Absolutely Fabulous (като пийнал публицист Катриона).

Но не беше елементарно. „ Хората в действителност биха ме попитали: „ Какво е да си жена и занимателна? “, споделя Хелън, на 69, и към момента потресена от явния сексизъм. „ Човек се държи виновен за това, че е комедиант и постоянно са ме молили да го обо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР