С нея не се гладува, а се използват здравословни продукти…Ако

...
С нея не се гладува, а се използват здравословни продукти…Ако
Коментари Харесай

Интересно: Диетата на General Motors за сваляне на 8 килограма за 1 седмица

С нея не се гладува, а се употребяват здравословни продукти…

Ако желаете да свалите бързо килограми, то диетата на General Motors (GM) е тъкмо за вас. Автомобилният колос основава този диетичен проект и даже оповестява, че доста хора са изгубили цели 8 кг единствено за седмица, написа Фрамар.бг.  

Ден 1: Не яжте нищо с изключение на плодове.

През този ден яжте единствено плодове и нищо друго, даже зеленчуци. Най-подходящите са пъпеш, любеница, ягоди, праскови, ябълки. В този ден изпийте най-малко 8 чаши вода. Не забравяйте, че можете да ядете всевъзможни плодове желаете, само че най-добре пропуснете бананите.

Ден 2: Не яжте нищо с изключение на зеленчуци.

Втори ден е тъкмо като първия ден, само че вместо плодове, би трябвало да се употребяват единствено зеленчуци. Можете да ги ядете сурови или варени, само че без да добавяте масло или олио. Опитайте да изпиете меджу 8 и 12 чаши вода.

Ден 3: Комбинирайте плодове и зеленчуци.

В този ден можете да ядете плодове и зеленчуци, само че без банани и картофи. Отново не пропускайте да изпиете най-малко 8 чаши вода, тъй като тя е от значително значение за отслабването.

Ден 4: Банани и мляко.

Това може да е изненада за вас, тъй като до момента сте ги избягвали, само че в този ден можете да изядете даже 8 банана. Другото, което ви се поставя, са три до четири чаши мляко.

Ден 5: Ориз и домати.

Този ден ще ви се стори празник, тъй като можете да изядете дребна купичка ориз (без лой и сол) за обяд и до 6 домата през целия ден. Трябва да увеличите приема на вода до 15 чаши, тъй като тялото ще създава повече пикочна киселина поради доматите.

Ден 6: Ориз и зеленчуци.

Ето още един ден, в който можете да си хапнете една огромна чаша ориз по време на обедната отмора и да ядете каквито зеленчуци желаете, само че без картофи. Пийте още веднъж сред 8 и 12 чаши вода.

Ден 7: Финалът.

Най-накрая, че сте достигнали края на диетата, поздравления! В този ден ви се поставя една чаша ориз, зеленчуци и плодови сокове. Плодовият сок ще почисти токсините от тялотов ви, което го прави превъзходен свършек на диетата.

Диетата е предопределена да помогне на хората да изгубят тегло бързо, само че без да минават на апетит, а като употребяват здравословни артикули.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР