С нестихващи аплодисменти и възгласи Браво, Лили пазарджишката публика посрещна

...
С нестихващи аплодисменти и възгласи Браво, Лили пазарджишката публика посрещна
Коментари Харесай

Лили Иванова се поклони на публиката в Пазарджик

С нестихващи овации и възгласи " Браво, Лили " пазарджишката аудитория посрещна примата на българската сцена Лили Иванова, която от много години не е идвала на локална сцена. Почитатели ѝ препълниха най-голямата спортна зала в Пазарджик - " Васил Левски ", която е с потенциал от 1500 места, осведоми Българска телеграфна агенция.

Колегите ѝ - братята Благовест и Светослав Аргирови също бяха пристигнали в града особено за грандиозното шоу.

Близо час и половина многочислените фенове на нейното изкуство слушаха обичаните си песни и съвсем от самото начало бяха изправени на крайници.



Изпълненията тя стартира с песента " Без надзор ", а безконечните шлагери " Детелини ", " Панаири ", " Щурче ", " Ветрове " и " За тебе бях " накараха цялостната зала да запее.

Момиченце съумя да се качи на сцената и сервира роза на българската естрадна прима. " Много си красива ", възкликна Лили Иванова, приемайки цветето.

По време на концерта тя три пъти слиза, с цел да се поклони от близко пред възторжената си аудитория. " Благодаря ви, бяхте невероятни! ". С тези думи и реверанс завърши концерта си в Пазарджик Лили Иванова.

На сцената дружно с нея бяха музикантите от " Li Orchestra " са в състав: Ангел Дюлгеров, който извършва солата на китара, Орлин Цветанов - на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара - Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова, на което Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник, стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Пазарджик през октомври примата ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември Лили Иванова ще бъде на сцените в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала " Арена Армеец ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР