С необитаем остров в южната част на Атлантическия океан са

...
С необитаем остров в южната част на Атлантическия океан са
Коментари Харесай

На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред

С ненаселен остров в южната част на Атлантическия океан са свързани доста секрети и загадъчни събития.Независимо от обстоятелството, че това е едно от най-отдалечените места на планетата Земя, изцяло необитаемо, в сходство с данните от CIA World Factbook, субантарктическият вулканичен остров, наименуван „ Остров Буве “, е източник на интернет домейн от първо равнище с код.bv. В допълнение, островът е обвързван с няколко скорошни неразкрити мистерии, както е разказано в първото и третото видео по-долу.Установените от нас обстоятелства ни карат да имаме вяра, че тайният остров е седалището на Новия международен ред, защото територията на един от най-отдалечените райони на планетата е дом на настояща поредност от онлайн офанзиви в границите на международната кибервойна, както и контролна точка на инсталацията HAARP.

 newworldorder1 - На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред
Далеч от човечеството в южната част на Атлантическия океан сред Южна Америка, Южна Африка и Антарктида, можете да начертаете кръг с радиус от хиляда благи към Буве, където няма да попадне друга земя. Управляван от Норвегия от 1930 година, той е със статут на естествен резерват и е необитаема територия, само че кодът с домейн от най-високо равнище остава мистерия.Дали това е обвързвано или не, само че остров Буве е в същите лимити, както и кодът на страната “Mil / Gov ”, благосъстоятелност на скандинавски IP на уеб страницата Viking, който наблюдава в действително време интернет офанзиви, когато те се случват по целия свят. Скандинавците даже са дали на тази страна “Mil / Gov ”, специфичен знак, шестоъгълник. И по време на мониторинг на интернет офанзиви, които се разпростират в мрежата, ние открихме, че това място е много по- интензивно, постоянно доста по-активно от Русия и Китай, взети дружно.

 nwo3 - На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред
Връщайки се към 2012 година, създателят на историята в YouTube, “revmichellehopkins ”, е разкрил тайнствен сигнал на HAARP, който идва от същото това място в Южния Атлантик, както е показано на първата фотография на екрана и показан в 3-то видео по-долу. Странното е, че откривателите, посетили отдалечено остров Буве неотдавна са били в положение да записват на видео флаш HAARP-емисия, публикувана териториално, както е показано на втората и третата фотография на екран, и което можеше да се види в един клип, който мистериозно изчезна.В покрайнините на остров Буве има и нерешена мистерия от 1979 година Тази информация мощно се подтиска и цензурира, и се назовава „ Инцидентът Вела ” (Vela Incident), за който се счита, че е бил нуклеарен гърмеж. Инцидентът паникьосва в огромна степен администрацията на Джими Картър и е регистриран от спътници на Съединени американски щати във Вела 6911, това също е разказано по-подробно във 2-то видео по-долу.
Остров Буве е разгласен за съвършена „ бърлога на злобен талант “, защото е съвсем недостъпно скалисто крайбрежие със скали, стърчащи в небето, среща се на хиляди километри от цивилизацията и е прикрит зад голям брой фотографии в Гугъл Earth.

В същото време, би ли могъл този регион да е идеално място за загадка щабквартира на водачите на Новия Световен Ред (NWO), поради всичко останало, което сме научили? Вижте по-долу повече информация.
Защо Съединени американски щати са нападани? Ако III международна война е войната в кибернетичното пространство, на което доста наподобява, Америка се трансформира в цел, по която се нанасят удар след удар. Защо Mil / Gov толкоз постоянно нападна Америка, дружно с останалата част на света?

 nwo6 - На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред


 nwo7 - На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред
Не е ли този „ код на страната “ Mil / Gov на скандинавския „ скришен дом “ за НСР, който се намира в този момент в южната част Атлантическия океан, което следва от голям брой скрийншоти?Тази последна фотография демонстрира нахлуване, или някаква връзка сред Mil / GOV и Исландия. Между другото, един от нашата дълбоки фонови източници ни сподели, че можем да забележим тук връзката сред незнайна кибер-база, която също е HAARP възел, който постоянно получава и изпраща пакети данни към главния поток, а по-късно ги изпраща в други следени места.Това дали е доказателство за някаква активност? Разбира се. Но точният отговор на въпроса какво тъкмо се случва на „ Остров Буве “ към момента не е даден.

 nwo8 - На Остров Буве е открита централата на Новия Световен Ред
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР