С необичаен подарък за сватбата се сдобиха Софи Маринова и

...
С необичаен подарък за сватбата се сдобиха Софи Маринова и
Коментари Харесай

Софи и Гринго получиха добитък за сватбата

С необикновен подарък за сватбата се снабдиха Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго. Младоженците получиха като изненада жив добитък.

"Вижте какви красиви, живи дарове получихме от страната на кумовете. Теленце, агънце и яренце. ", похвали се Гринго.

Една от шаферките на ромската перла – Мис Баба Дони Чачова показа, че е убедила булката да не коли животинките.

„ До в този момент спорих със Софчето да ги заколят или не. След 30 минутни ангажименти, тя се съобщи. Решихме - няма да ги заколят, ще си ги отглеждат! Браво Софче и Гринго! “, написа тя и посочи, че в всякакви уеб сайтове се спекулира, че животинките са подарък персонално от кумонете поп-фолк дивата Преслава и половинката й Павел. Това обаче не е по този начин. Добитъкът е дарен от хора, близки до тях.

Припомняме, че втората женитба на ромската перла и избраника й се състоя на 24 март. В листата с посетители на най-щурия ваучър на годината попадаха добре познати имена от поп-фолка, измежду които Глория, Тони Дачева, Тони Стораро, Константин, Роксаа и Бони. Те не пропуснаха да насочат музикален привет към присъстващите.

Народната певица Славка Калчева, яката дупара на БГ попа Гери-Никол и диджей Теди Джорджо също подвигаха тостове за новото семейство. На терен участваха още тв продуцентът Маги Халваджиян, водещите на „ Като две капки вода “ Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и режисьорът Люси Иларионов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР