С най-добрия му приятел Нандо Москариело и отбрани гости го

...
С най-добрия му приятел Нандо Москариело и отбрани гости го
Коментари Харесай

Дарина Павлова на погребението на Берлускони

С най-хубавия му другар Нандо Москариело и защити посетители го почитат в частен клуб

Българката Дарина Павлова е една от най-личните посетители на поклонението на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони, което е през днешния ден.

Мадам Мулти, която беше гадже с починалия италиански министър председател, дружно с най-хубавия другар на Берлускони към този момент е в Италия, където след церемонията ще почетат паметта на магната с защити посетители в частен клуб и дружно със фамилията му.

Експремиерът ще бъде заровен с държавни почести в Mиланската катедрала, а измежду ВИП гостите ще участва и италианският президент Серджо Матарела.

Тленните му остатъци ще бъдат положени за поклонение в централата на медийната империя " Медиасет ", чийто създател е Берлускони, намираща се в Колоньо Монцезе.

" Ще отнеме време, с цел да преодолея шока от загубата. Любов вечно! Благодарна съм, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио. " Така вдовицата на Илия Павлов от " Мултигруп " Дарина Павлова се сбогува с огромната си обич - Силвио Берлускони. Той умря на 86-годишна възраст след дълго боледуване от хронична левкемия.

Преди време Мадам Мулти призна, че първата й нощ със скандалния италиански милиардер била незабравима - " огън и жупел ".

" Ти си човек, който постоянно заслужава най-хубавото. Ако всички бяха даже на половина толкоз прелестни, колкото теб, светът щеше да е съвършен. Благодаря ти, че постоянно си прелестен човек! Искрено ти искам приказен ден и година, изпълнена с благополучие. Честит рожден ден ", написа през 2021-ва в инстаграм и фейсбук вдовицата на Илия Павлов – Дарина, за някогашния италиански министър председател.

През годините Дарина и Берлускони бяха свързвани като двойка. Само един път тя призна пред италианска медия за връзката. Тогава тя споделя, че се е срещнала с Берлускони още преди 8 години във Вашингтон, а малко по-късно почнала и връзката им, напомня " България Днес ".

За поклонението тя особено отиде до Италия, а преди този момент изкара незабравима седмица като специфичен посетител на финала на Шампионска лига в Истанбул. Тя бе по покана на списание " Вог " и участва на коктейлите след края на футболната лига.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР