С навлизането на ваканционния сезон на по-висока скорост милиони американци

...
С навлизането на ваканционния сезон на по-висока скорост милиони американци
Коментари Харесай

Ваканционните пътувания са в разгара си, докато летищата се подготвят за чупещи рекорди тълпи

С навлизането на ваканционния сезон на по-висока скорост милиони американци се впускат в проектите си за пътешестване, евентуално поставяйки нови върхове както за въздушно, по този начин и за сухопътно пътешестване. Според AAA тази година размерът на ваканционните пътувания може да надвиши даже равнищата отпреди пандемията.

Летищата се приготвят за приток от съвсем 3 милиона пасажери на ден през ваканционния интервал, отбелязвайки скок от 16% по отношение на предходната година. Администрацията по сигурността на превоза се приготвя за над 2,5 милиона души на летищата единствено в четвъртък, очаквайки един от най-натоварените интервали от ваканционния трус.

Пътници като семейство Тонг, които се насочат към Монтана, с цел да карат ски, показаха вяра за навременни заминавания макар неотдавнашното влажно време в цялата страна.

Southwest неотдавна беше наказан да заплати рекордна санкция, откакто 17 000 полета бяха анулирани предходната година, защото зимна стихия сковава интервенциите на Southwest в Денвър и Чикаго и...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР