С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха

...
С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха
Коментари Харесай

Обраха Коцето на плажа! Певецът се изложи, докато разказваше за случилото се

С настъпването на най-топлите дни през годината, родните звезди отпрашиха към морските курорти, с цел да се насладят пълноценно на летните си отпуски. Не такава се оказа ваканцията на поп фолк изпълнителя Константин, разбра HotArena.

43-годишният артист реши да опише за неприятната преживелица, само че в опита си да е оптимално разказвателен, позволи груба неточност, която не остана незабелязана от многочислените му фенове.  

Искам да оповестя за един проблем. Днес някой извънредно безочливо, безогледно ми е откраднал книгата „ Тютюн “ на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква безочливост “, жали се артистът, цитира „ Телеграф “.

Всъщност създател на романа е Димитър Димов. Димитър Талев е написал „ Железният светилник “. Меломаните обаче заподозряха, че изпълнителят се пробва да ги подведе или по-точно да ревизира койй от тях е внимавал в час.

В момента той е на отмора в Гърция, в компанията на своето семейство – Надя и двете им деца – Мариана и Александър. В звездната натрупа е още братът на сътрудника муу Борис Дали – Велислав, който от години работи взаимно с някогашния пайнер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР