С настъпването на есента намаляват и слънчевите лъчи - най-добрият

...
С настъпването на есента намаляват и слънчевите лъчи - най-добрият
Коментари Харесай

Как трябва да приемаме витамин D

С настъпването на есента понижават и слънчевите лъчи - най-хубавият и натурален източник на витамин D. Това е и главната причина да стартираме да си го набираме по втория метод, само че малко на брой са наясно по какъв начин да засилим резултата от питателните добавки с него.
 Витамин D, камъни в бъбреците, отмалялост и още неприятности, в случай че прекалим с витамина
Какво се случва, в случай че прекалим с витамин D

Неслучайно е измежду най-противоречивите витамини

Витамин D има редица изгоди за здравето, само че с цел да изпитаме всички от тях, би трябвало да го одобряваме дружно с избрана група храни.

Той е мастноразтворим, т.е. - за разлика от някои други витамини, не се всмуква от организма, когато го приемем единствено с вода. За да се разтвори изцяло, би трябвало да си го набираме в компанията на мазнини. Но единствено с избран тип.
 Снимка 547193

И диетоложката Уитни Крауч прецизира, че потребните мазнини са най-хубавата компания на витамин D. Те се съдържат в зехтина, авокадото, лена и останалите храни от тяхната категория.

и точното количество на тези здравословни хранителни субстанции, нужно за оптималното асимилиране на витамина. Идеалната доза е 10 грама.
 Орехите, сърцето, холестеролът и още една значима изгода от постоянната консумация на ядките
Още една изгода от орехите за здравето

Защо да ги хапваме постоянно

От дават и съответни образци - филе от пушена сьомга, дребна шепа ядки или една супена лъжица с натурално масло от ядки са задоволителни, с цел да се възползваме оптимално от по този начин нужния ни витамин D.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР