С насмешка или не съвсем, свързваме свекървата с клишето страшилище.

...
С насмешка или не съвсем, свързваме свекървата с клишето страшилище.
Коментари Харесай

Няколко доказателства, че свекървата не винаги е страшилище

С подигравка или не напълно, свързваме свекървата с клишето чудовище. Тя е тази, която пази сина би и подлага на критика жена му, тя се меси в фамилията и в делата на децата си, даже когато те имат лични фамилии. Да, евентуално има и такива връзки, само че не всички свекърви са такива. Има дами, които се схващат прелестно със своите снахи, които ги одобряват като свои дъщери и вършат всичко, с цел да оказват помощ на фамилията на сина си. Има свекърви, които са просто фантазия. За да опровержим изказванието, че снахата би трябвало да се опасява от свекървата още преди да я познава, ще ви изброим някои позитивни неща, поради които свекървата може да се окаже скъпа и нужна на фамилията.

Тя се занимава с децата – на кой различен ще оставите децата, с цел да имате малко персонално време за себе си като независима персона, след това и за брачна половинка си, в случай че не свекървата или тъщата? Когато едната я няма, участва другата и би трябвало да приемете обстоятелството, че свекървата може доста добре да се грижи за децата и да оказва помощ, когато имате потребност от нея. Тя обожава своите внуци и няма нищо срещу да прекара време с тях. За нея това е многообразие и наслада. Може да ги изведе на разходка в парка, да ги забавлява вкъщи или на друго място. Важното е, че ще ви анулира, когато имате потребност от отмора или време за вас самите като съпружеска двойка.

Тя готви – свекървата с удоволствие ще ви сготви нещичко, когато вие нямате време да свършите това. Тя няма да готви единствено за сина си, а и за снаха си, тъй като знае, че в напрегнатото всекидневие те имат задоволително задания, изключително в случай че са работещи хора. Може просто да минете през дома на свекървата и да си вземете ястие в кутии, които тя ви е приготвила. После да вечеряте вкусно и да имате малко свободно време. Замислете се над това.

Тя оказва помощ в домакинската работа – извикайте свекървата на помощ, когато имате потребност от такава у дома. Тя няма да ви откаже, в противен случай – ще се радва, че може да бъде потребна. Дайте ѝ да измие чиниите или нещо друго. Ще го направи с удоволствие. Винаги може да разчитате на вашата свекърва да ви помогне с семейството, децата или готвенето. Това ще ви се отрази добре, изключително в случай че сте се върнали на работа и нямате изключително доста време да се занимавате с това. Ако и към този момент имате деца, ситуацията става още по-сложно. Просто ѝ се доверете и ще видите, че свекървата може да е същинско украшение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР