С напредването на ваксинация вирусът на COVID-19 ще стане управляем.

...
С напредването на ваксинация вирусът на COVID-19 ще стане управляем.
Коментари Харесай

Създателите на ваксината на Pfizer: COVID-19 ще стане управляем

С напредването на имунизация вирусът на COVID-19 ще стане управляем. Това споделиха основателите на BioNTech и имунизацията Comirnaty, създавана от Pfizer. и Йозлем Тюреджи считат, че вирусът с годините ще получи статута на грипа, за който някои групи от популацията би трябвало да се имунизират всяка или през две години, написа " Дойче веле ".

„ Много от нас към този момент са имунизирани и са достигнати нови равнища на независимост. Нормалност ще има, където може да действаме по-свободно, тъй като огромни елементи от популацията ще имат имунитет “, разяснява Йозлем Тюреджи.
 BioNTech: Засега няма потребност да се приспособява имунизацията поради новите разновидности на Коронавирус BioNTech: Засега няма потребност да се приспособява имунизацията поради новите разновидности на Коронавирус
Ваксината от първо потомство, създадена от BioNTech-Pfizer, работи против разновидности на ковид като Делта и за момента не е необход...

Угур Шахин съобщи, че не усеща отчаяние от обстоятелството, че има хора, които се съмняват в тяхната ваксина. „ Ние даваме транспарантна информация. Смятам, че е добре, че специалистите приказват в медиите. Единствено бих предложил да не се гледа единствено едностранчива информация, а да се доближава до допустимо най-широката, с цел да се вземе положително решение “, разяснява Шахин. И двамата прибавиха, че имунизацията на Pfizer и BioNTech не се е появила „ от нищото “, а се основава на проучвания, правени през последните 30 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР