С нахлуване на специални части с качулки и множество полицейски

...
С нахлуване на специални части с качулки и множество полицейски
Коментари Харесай

ГЕРБ за ареста на кмета на Стамболийски: МВР отвлича вниманието от всички проблеми, с които не може да се справи

С навлизане на специфични елементи с качулки и голям брой полицейски бусове е задържан кмет, излъчен от ГЕРБ и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив област. Това е продължение на полицейските репресии, почнали от времето на Бойко Рашков, и продължаващи в този момент. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова на брифинг в Народното събрание.

Всеки един кмет или представител на политическа партия може да бъде арестуван при съблюдаване на всички процесуални условия в правовата страна.

Кое наложи още веднъж да се нахлува по подобен метод във фабриката на фамилията на Мараджиев, в случай че има данни за осъществени от него закононарушения, за какво не е поканен или свикан по реда на Наказателно-процесуален кодекс.

Това е поредна проява на полицейщина и опит да се отвлече вниманието на обществото от несправянето от страна на Министерство на вътрешните работи по всички проблеми.

ГЕРБ ще инициира чуване на вътрешния министър, с цел да ни изясни на какви учредения си разрешават такива дейности ”, посочи още Атанасова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР