С началото на новата програмна схема на БНТ 1 стартират

...
С началото на новата програмна схема на БНТ 1 стартират
Коментари Харесай

`Бригада` се връща по БНТ 1, тръгва и `Дълбоката държава` |

С началото на новата програмна скица на Българска национална телевизия 1 започват и високорейтингови сериали с разнообразна тема всеки работен ден.

Първият от поредицата късни сериали от понеделник до петък от 22:00 часа е крими шлагерът „ Бригада “. Замислена като класическо гангстерско кино, съветската продукция наблюдава трагичната история на четирима другари от детството, които, по силата на житейските условия, се трансформират в сплотена авторитетна формация. „ Бригада “ се излъчва по Българска национална телевизия 1 всеки работен ден от 22:00 часа.

От 9 до 20 октомври стартира шлагерът на Fox „ Дълбоката страна “ - актуален политически трилър с присъединяване на Марк Стронг.



" Дълбоката страна "

От 21.10.2020 до 3.11.2020 в същия часове пояс феновете ще гледат „ Геният: Пикасо “, в действителност гениално пресъздаден от Антонио Бандерас.

В началото на ноември зрителите ще могат да проследят страстите с телевизионната премиера на идващия пети сезон от сагата на MGM – „ Викингите “ (4-17 ноември 2020 г.). Следва шлагерът на Италианската социална телевизия „ Ужилването – залавянето на Загария “ (18-27 ноември 2020 г.). За края на годината е планувана българската премиера на „ Борис Годунов “ (30.11–22.12.2020 г.) - суперпродукция с голям бюджет, която по нищо не отстъпва на „ Тюдорите “, „ Версай “ или „ Златния век “.



" Борис Годунов "

Новото заглавие, което е и акцент в слота за фамилен сериал от понеделник до петък с начален час 14:00, е „ Когато сърцето зове “ - 5 сезона с общо 54 епизода (8.10–22.12.2020 г.) Канадската продукция споделя историята на Елизабет Тачър (в ролята Ерин Кракоу), млада учителка, привикнала с живота на висшето общество. Тя получава първото си предопределение в Коул Вали, малко миньорско градче в Западна Канада. Там всекидневието е просто – само че постоянно изпълнено с доста провокации. 

В детският слот с начален час от 14:50 от понеделник до четвъртък се състои от три разнообразни сегмента. Анимационната поредност „ Влакът на динозаврите “ ще се излъчва доникъде на януари 2021 година Филмчето споделя за семейство птеронодони, които без да знаят осиновяват дребен тиранозавър Рекс. С влака на динозаврите те обикалят разнообразни времеви интервали от развиването на Земята и научават за другите скотски типове, живели в миналото. Вторият сегмент включва австралийските развлекателно-образователни документални поредици „ 72-те най-сладки животни “ и „ Най-добрата работа за кучета “. В края на годината в блока от детски сериали ще забележим епизоди от поредицата на Българска национална телевизия „ Очи в очи с животните “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР