С набор от превантивни мерки и в пълна готовност държавата

...
С набор от превантивни мерки и в пълна готовност държавата
Коментари Харесай

МВР в пълна готовност и с превантивни мерки за валежите

С набор от превантивни ограничения и в цялостна подготвеност страната чака прогнозните превалявания.

Това стана ясно по време на ексклузивен брифинг на министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила.

Той свика изключително заседание на спешния щаб, поради предстоящите мощни превалявания през идващото денонощие. Заседанието бе свикано по предписание на премиера Борисов.

В постройката на министерството участваха и министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, шефът на националната пожарна Николай Николов, основният секретар на ведомството Младен Маринов, както и столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила.

Мобилни групи за превантивни ограничения ще покачат готовността, а сериозните сектори ще бъдат следени онлайн, съобщи министърът.

Екипите ще бъдат в допълнение готови с пясък, с цел да се усещат всички по-спокойни, добави шефът на Групово дело "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов.

„ Язовирите се поддържат според напътствията. Има задоволително свободен размер “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР