С наближаването на зимата най-накрая можем да кажем, че е

...
С наближаването на зимата най-накрая можем да кажем, че е
Коментари Харесай

Тъмен велур: Най-модерният цвят при косите за сезон Зима 2023/2024

С наближаването на зимата най-сетне можем да кажем, че е пристигнало време за тъмни цветове. За тези, на които им е омръзнало от ослепително руси и избледнели кичури, ви съветваме да разгледате по-отблизо тъмните и богати нюанси на по този начин нареченото оцветяване: " мрачен велур ". Тенденцията последователно набира скорост в обществените мрежи, както и измежду звездите. А в този момент е и най-подходящият миг да я изпробвате.

С настъпването на есента светлината е по-малко. Това значи, че няма смисъл да си вършиме „ влажен “ грим или да изсветлявате косата си, която няма да ви зарадва със своите отражения на слънце. И това даже е добре, тъй като ще можете да опитате нещо ново. Сменете настроението си,като преминете към други облици. Насочете се към по-дълбоки и тъмни нюанси. Вместо перлен маникюр и грим със зарево в стила на Хейли Бийбър, изберете кадифени нюанси върху лицето, ноктите и косата си, тъкмо както вършат към този момент множеството звезди.

Така се появява и модата " велур ". Нейната специфичност е отсъствието на ярки преходи и акценти. „ Велуреният жанр " прилича боядисване в един звук, само че в това време не наподобява скучно и акцентира текстурата на къдриците.
Събрахме 5 разновидността от новата мода " велур " в разнообразни нюанси, които биха подхождали на косата на всяка жена.

Разгледайте ги в нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР