С наближаването на празничния сезон, придружен от изобилието от празнични

...
С наближаването на празничния сезон, придружен от изобилието от празнични
Коментари Харесай

Как да опресните своя профил за онлайн запознанства за 2024 г., според професионален сватовник

С наближаването на празничния сезон, съпроводен от изобилието от празнични филми на Hallmark и празнично въодушевление, това от време на време може да ускори възприятието на самотност за необвързаните. Въпреки това, в неочакван поврат, специалистите разкриват, че месец декември - постоянно представян като време за двойки и фамилни събирания - в действителност е най-хубавият месец за тези, които търсят нови сантиментални връзки.

Мария Авгитидис, експерт matchmaker и създателят на Agape Matchmaking, сподели пред " CBS Mornings ", че въпреки месецът постоянно да е помрачен от паниката на празниците, той в действителност е съвършен за ободряване на живота ви за срещи.

" Декември е най-хубавото време да срещнеш някой нов. Случват се толкоз доста събития. Има празнични събития. Има събития на сътрудници, има нечий рожден ден “, сподели Авгитидис.

Докато ваканционните филми постоянно рисуват картина на самотност за необвързани, действителността е тъкмо противоположната. Авгитидис показва, че празничният сезон, обратно на общоприетото разбиране, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР