С наближаването на Нова година отвсякъде ни заливат екзистенциални мисли.

...
С наближаването на Нова година отвсякъде ни заливат екзистенциални мисли.
Коментари Харесай

17 нестандартни мисли за Нова година

С наближаването на Нова година отвред ни заливат екзистенциални мисли. Изскачат от всевъзможни места – от приветствените картички до рекламите за перилни препарати.

Така че в случай че и на вас ви е писнало от дълбокомислия на тематика смисъла на живота и вашето място в него, идващите цитати ще паснат съвършено на новогодишното ви въодушевление.

“Понякога на Нова година да пиеш прекалено много колкото да стига. ”
Марк Твен 

“Новогодишно решение: Да съм по-толерантен към простаците, стига това да не ги подтиква да губят повече от времето ми. ”
Джеймс Агат

“Редът на празниците е Коледа, Нова година, Свети Валентин. Това почтено ли е за хората без половинки? Ако не успееш да си теглиш патрона около Коледа и Нова година, взрив – идва Свети Валентин. След този празник би трябвало да има различен, наименуван „ Още ли си тук? “
Лора Кайтлингер

“Добрите празненства основават краткотрайна младост. ”
Мейсън Кули

“Получавам половин милион единствено с цел да се появя на някое празненство. Животът ми е логичен и доста, доста, доста забавен… ”
Парис Хилтън

“Младост е, когато ти е разрешено да останеш до късно на Нова година. Средна възраст е, когато си заставен да го правиш. ”
Бил Вон

“Приличието по време на празничния сезон изисква да си непрекъснато пийнал. Кулминацията на това пиене е на Нова година, когато си толкоз зашеметен, че даже целуваш индивида, за който си женен. ”
Пи Джей О’Рурк

“Единственото свястно нещо, което можете да извършите за Нова година, е да организирате такова празненство, че приятелите ви да се разсънят няколко дни по-късно и мигновено да звънят на юристите си, с цел да ревизират дали не са били упрекнати в нещо. Целта е гостите ви толкоз да желаят да избегнат второ ваше празненство, че да стартират незабавно да възнамеряват техни празненства, цяла година по-рано, единствено и единствено вие да не организирате идващото. ”
Дейв Бари

“Много хора нямат самообладание да пристигна Нова година, с цел да възобновят старите си привички. ”
Чарлз Буковски

“Новогодишният ден: Това е добър миг да вземете решения за новата година. От идната седмица можете да започнете да ги сеете по пътя към Ада, както нормално. ”
Марк Твен

“Новогодишните решения и обещания са просто чекове, които хората теглят от банка, в която нямат сметка. ”
Оскар Уайлд

“И дано всичките ви проблеми имат продължителността на новогодишните ви обещания! ”
Джой Адамс

“Единствените два метода да прекарате Нова година са или безшумно и добродушно с дребна група другари, или в коптор. В противоположен случай, вечерта завършва, хората се разделят на двойки, и някой неизбежно остава насълзен. ”
Уинстън Хю Одън

“Не мислите ли, че осъществяването на новогодишните обещания няма по какъв начин да стартира на първия ден от новата година? Причината е, че той е продължение на новогодишната нощ, пушачите към този момент са набрали скорост с цигарите и от тях не може да се чака да спрат внезапно, от нищото, с толкоз доста никотин в организма си. Пазенето на диети в първия ден от новата година също не е добра концепция, тъй като в този ден би трябвало да имаш свободата да ядеш каквото е належащо, с цел да облекчиш махмурлука си. Като цяло мисля, че щеше да е доста по-удачно, новогодишните решения да влизат в действие от втори януари. ”
Дневниците на Бриджит Джоунс

“Ако нямах неща, за които да скърбя, нямаше да е Нова година. ”
Уилям Томас

“По-добре да харчите пари все едно няма на следващия ден, в сравнение с да прекарате довечера все едно нямате пари. ”
Джей О’Рурк

“Оптимистът стои до среднощ, с цел да посрещне Новата година. Песимистът стои, с цел да бъде сигурен, че остарялата ще си замине. ”
Бил Вон

И по този начин, желаем ви да гледате от радостната страна на нещата освен през тази, само че и през всяка последваща Нова година!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР