С наближаването на MWC производителите започват да ни тийзват с

...
С наближаването на MWC производителите започват да ни тийзват с
Коментари Харесай

Ще видим ли най-сетне Nokia 9 PureView? Да, на MWC 2019

С наближаването на MWC производителите стартират да ни тийзват с това какво да чакаме от тях. Nokia също се причислява към празненството и загатва за обявленията в Барселона на 24 февруари, което съответствува с датата и мястото на Mobile World Congress. Това, което наподобява като две рекламни изображения, също удостоверяват идните анонси, показвайки ни уред, който може да е Nokia 9 PureView и различен телефон.
Преди два дни, самият шеф за продуктовата политика на Nokia постна в Twitter за вълнуващо известие от 24 февруари. което значи, че финландската компания може да разкрие нови устройства в Барселона. Докато Nokia не ни е дала детайлности за това какво да чакаме, изображенията демонстрират, че производителят може да разкрие Nokia 9 PureView по време на MWC в Барселона тази година.



Сензорите на тийзърите следват същата настройка, каквато сме виждали при предходните „течове“ на Nokia 9 PureView, въпреки че единствено четири са забележими, до момента в който се чака телефонът да се похвали с пет от тях. Малко детайлности са известни за този телефон, само че е безвредно да се каже, че ще пристигна с оптика на Zeiss Optics и ще предлага интерфейс без непотребна тежест, с помощта на Android One. Предишните рендери също демонстрираха, че би трябвало да имат вграден скенер за пръстови отпечатъци, Snapdragon 845 процесор, 6 GB оперативна памет, 128 GB вътрешна памет, безжично зареждане и да е без разрез.

Вторият изтекал тийзър демонстрира контур на това, което наподобява е различен телефон, този път с дупка в екрана. По-рано този месец бяха показани рендери на сходен телефон, показващи устройство с две камери и скенер за пръстови отпечатъци на гърба, както и жак за слушалки и USC-C порт. Това наподобява е устройство от по-нисък клас по отношение на N9 PureView, само че ще би трябвало да изчакаме няколко седмици, с цел да узнаем името му.



Макар тези две фотоси да наподобяват като публични предложения от Nokia и да се съгласуват с предходни приключвания и предстоящи дати за анонс, техният източник остава незнаен. Изображенията са най-вероятно законни, само че имайте едно мислено.

MWC стартира идната седмица и ще има доста телефонни анонси на шоуто.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР