С наближаването на лятото се увеличава и нашето желание да

...
С наближаването на лятото се увеличава и нашето желание да
Коментари Харесай

Впечатляващата фигура е възможна и постижима за лятото

С наближаването на лятото се усилва и нашето предпочитание да бъдем в добра форма и със самочувствие на плажа. В същото време стресът се натрупа, нямаме време или предпочитание за физическа интензивност, а ограничаващите диети ни изтощават и оставят без тонус. Как тогава да намерим салдото и реализираме своето „ ново аз”?
Всъщност решението ни дава Зоната – революционен хранителен режим, фиктивен при започване на 90-те години от американския лекар Бари Сиърс. До скоро В България зоновото хранене беше познато най-много на диетолозите и експертите по хранене. Но зашеметяващите резултати на част от родните звезди като Марта Вачкова и Владо Пенев насочиха светлините на прожектори към този нов метод на хранене.
Тайната на Марта Вачкова и Владо Пенев за влизането във форма и загубата на десетки непотребни килограми се назовава ZChef. Zchef e единственият в България екип от професионални готвачи, които подготвят вкусни зонови менюта. „ Това, което желаеме на покажем на хората посредством ZChef е, че едно здравословно меню може да бъде апетитно и разнообразно. Можем да отслабнем с вкусна храна и без да се ограничаваме. Нашата кухня предлага разнородни уравновесени менюта, съобразени с българските хранителни усети и създадени, спазвайки условията на зоновия режим”, показа Катя Божкова, създател на Zchef.
Зоновите менюта, създадени от госпожа Божкова и нейния екип, съумяват да реализират невъзможното. С вкусните разнородни ястия, основани съгласно правилата на Зоната, Марта Вачкова съумява да смъкна 19 кг., а нейният непосредствен другар Владо Пенев се сбогува с 20 кг.

Какво в действителност е Зоната? Това не е диета или фрапантно намаляване посредством ограничения. Зоната разпределя питателните детайли и другите видовете храни в верните пропорции и ги разделя на 5 дневни приема. По този метод консумираме всичко належащо за нашия организъм в точното количество и съответствие и в подобаващи часови шпации без да изпитваме апетит или неразположение. Дори да нарушим зоновия режим, единствено 4 часа ни разделят от идващото зоново хранене и възвръщане на хормоналния баланс в тялото.
„ Малцина осъзнават, че вярното хранене е неразривно обвързвано с хормоналния баланс, а хормоните са виновни освен за външния тип, само че и за държанието ни. Всички процеси в човешкия организъм се контролират от хормони – метаболизма, нервната система, физическото развиване, страстите и възприятията. Техният дисбаланс може съществено да утежни качеството на живот и да бъде знак за болест или пред болестно състояние”, счита Катя Божкова.
Зоната е това метаболитно положение, в което тялото и мозъкът се намират в баланс и естетика. В Зоната ние се радваме на съвършена фигура и оптимално здраве, а наближаващото лято не ни тормози. Навън още е пролет и имаме време да влезем в Зоната за това лято.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР