С наближаването на края на сезона, Барселона ще полага все

...
С наближаването на края на сезона, Барселона ще полага все
Коментари Харесай

В Барселона са оптимсти, че Лео Меси ще се завърне през лятото

С наближаването на края на сезона, Барселона ще поставя все по-големи старания да си върне Лионел Меси, макар очевидните си стопански проблеми. Клубът работи интензивно, с цел да създаде своя проект, който да бъде утвърден от Ла Лига. Те също по този начин изследват разнообразни способи за генериране на нови доходи, в това число нови спонсорски покупко-продажби.

Фокусът на интервенцията е явен: завръщането на Меси, дружно с привличането на няколко други играчи от международна класа, които могат да оказват помощ на тима да направи сериозен пробив в Шампионската лига и да резервира короната си в испанския шампионат през идващия сезон.

От известно време каталунците обаче наподобяват много несигурни в дейностите си по завръщането на Меси, изключително заради икономическите ограничавания на клуба. Въпреки това, журналистът Гастон Едул написа, че в Барселона стават все по-оптимистично настроени за сполучливото привършване на интервенцията с всеки минал ден. Оптимизмът е по-голям, в сравнение с през миналата седмица, добавя Едул. 

Президентът на Барса - Жоан Лапорта, към този момент намерено призна желанието на клуба да върне аржентинската легенда през лятото. Той също разкри, че каталунците ще създадат всичко допустимо, с цел да създадат, тъй че международният първенец още веднъж да играе на „ Камп Ноу “.

След тези думи на Лапорта, испанските медии настояват, че Меси също е изразил желанието си да се завърне, което може да даде малко облекчение на Барса, изключително след последните клюки за трансфер на аржентинеца в Саудитска Арабия. Също по този начин разновидността той да възобнови контракта си със настоящия си том Пари Сен Жермен е най-малък.

Барселона обаче би трябвало да се оправи с икономическия аспект на договорката преди новия сезон. Също по този начин ще бъде от решаващо значение за клуба да се раздели с някои от ненужните играчи, с цел да може понижи разноските си за заплати, а също по този начин и да генерира на нови доходи, което от своя страна може да им помогне да финансират завръщането на Меси.

(
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР