С наближаването на кралската сватба във Великобритания, любопитството не само

...
С наближаването на кралската сватба във Великобритания, любопитството не само
Коментари Харесай

Вълнения около кралската сватба във Великобритания

С наближаването на кралската женитба във Англия, любознанието освен на британците пораства. Кой е въпросът, обвързван с церемонията, чийто отговор най-вече дами желаят да научат? Разказва Цветелина Йорданова.

Два месеца преди Мегън Маркъл да каже да на принц Хари, за дамите най- изгарящият въпрос е каква ще е роклята? И кой дизайнер ще има достойнството да получи кралската поръчка?

Обичайната обвинена е Стила Макартни. Запитана дали ще създаде роклята на Мегън, тя дискретно избегна да даде отговор, даже да го знае.
Стела Маккартни, дизайнерка: Знаете ли, свабтбата си е женитба и е прелестна чест и привилегия да правиш нечия сватбена рокля. Анна Макгрегър, куратор в сватбена изложба: Нe мисля, че би носила тиара. Имам възприятието, че това би било прекомерно обичайно и не доста уместно за нея. Виж - дълъг воал е точното за сходна обстановка, би добавило величественост на момента.
Разбира се, от двореца не може да се чака да издаде каквато и да било информация по тематиката. А в каква рокля ще свети булката, ще стане ясно едвам на 19 май.

Американката Мегън Маркъл и петият в линията за унаследяване на английския трон принц Хари оповестиха годежа си през ноември. А британците, в разгара на шпионски скандал, рецесия в връзките с Русия и тежък бракоразвод с Европейския съюз, чакат с голямо неспокойствие тържественото събитие, което ще повдигне духа на Острова.
 Пивоварна предлага специфична бира за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл Пивоварна предлага специфична бира за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Има единствено един метод, по който британците могат да ознаменуват в характерен за тях жанр сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май - вдигайки наздрави...
 © БНТ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР