С наближаването на големия финал на Шампионска лига (Шампионска лига)

...
С наближаването на големия финал на Шампионска лига (Шампионска лига)
Коментари Харесай

Манчестър Сити е най-големият фаворит в историята на финалните срещи в Шампионската лига

С наближаването на огромния край на Шампионска лига (Шампионска лига) сред Манчестър Сити и Интер, плануван за 10 юни в Истанбул, атмосферата се нажежава, а последната информация, обвързвана с този мач, е известието на международните букмейкъри, които трансфораха " жителите " в най-големия любимец в историята на това съревнование.

Според
букмейкърите коефициентът за успех на Сити е едвам 1.35, а всяко вложено евро в италианския отбор би се нараснало цели седем пъти. Подобна фрапантна разлика не се помни до момента в изчисленията за европейската корона.

Предишният най-нисък коефициент във финалите на Шампионската лига беше при триумфа на Барселона над Ювентус през 2015 година, когато вложените пари на каталунците донесоха растеж от 1,6, до момента в който за бианконерите той беше шест. Но все пак това от ден на ден се чуват изказвания, че британският тим не би трябвало да подценява Интер, който разполага с опитни футболисти, които знаят по какъв начин да играят по най-хубавия метод, когато имат най-голяма потребност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР