С наближаването на април инвеститори и ентусиасти с нетърпение наблюдават

...
С наближаването на април инвеститори и ентусиасти с нетърпение наблюдават
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Polkadot – какво да очакваме през април?

С наближаването на април вложители и запалянковци с неспокойствие следят Polkadot (DOT), с цел да преценяват дали ще успее да премине прага от $10 и какви вероятности следва да разкрие това обещаващо начинание.

Основната цел на Polkadot е да сътвори основа за децентрализиран интернет на блокчейн, нормално именуван Web3. Като свързва и пази мрежа от профилирани мрежи, Polkadot улеснява оперативната съгласуемост сред другите блокчейни, позволявайки безпроблемно прекачване освен на токени, само че и на разнообразни типове данни и активи.

Може ли Polkadot да доближи нови висоти през април?

Анализаторите на Changelly, които наблюдават придвижването на цената на Polkadot от началото на 2023 година, чакат, че междинният курс на DOT ще се увеличи до $22.94 през април тази година. Тази прогноза се основава на изцяло изследване на пазарните трендове, историческите данни и общите настроения към плана.

От решаващо значение е обаче да се признае присъщата на пазара на криптовалути волатилност, при която цените могат да претърпят обилни съмнения в границите на къси интервали. Именно поради това, анализаторите обрисуваха планиран ценови диапазон за DOT, обхващащ от най-малко $12.28 до най-много $32.6.

Източник: www.changelly.com

Въпреки че прогнозите на анализаторите от Changelly допускат постоянна траектория на напредък за DOT през идващите месеци, предпазливостта и провеждането на задълбочени изследвания преди вземането на капиталови решения са от първостепенно значение за ориентирането на пазара.

Към момента на писане на публикацията Polkadot (DOT) се търгува на цена от $9.56, отбелязвайки спад от 0.2% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на DOT възлиза на $13.6 милиарда, което затвърждава позицията му на 13-та по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР