С мярка за неотклонение “Задържане под стража е 25-годишният мъж,

...
С мярка за неотклонение “Задържане под стража е 25-годишният мъж,
Коментари Харесай

Задържане под стража за 25-годишния мъж, участвал в измамата с директорката в Търново

С мярка за неотклонение “Задържане под стража ” е 25-годишният мъж, взел участие в измамата с директорката на Дирекция " Социални действия и опазване на здравето “ в Община Велико Търново Росица Димитрова. От Районна прокуратура - Велико Търново прецизираха, че обвиняването против него е за машинация посредством разтрошаване на непознат фейсбук профил.

Според събраните доказателства на 3 януари Т. П. е разрушил профила на Димитрова във Facebook и си е писал с нейни другари посредством приложението " Месинджър “, като се е представял за обществената директорка. Така той поддържал подвеждане у две лица, че следва да преведат парични суми за оказване на подпомагане на тяхната позната, с което им предизвикал имотна щета в общ размер на 1 025 лева

" Преценено е, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието на обвинения, като е налице заплаха той да се укрие и да извърши закононарушения, заради което Районна прокуратура – Велико Търново е внесла в Районен съд - Велико Търново искане за взимане на най-тежката мярка за неотклонение “, прецизират от Районната прокуратура.

Вчера, с определение на Районен съд- Велико Търново, във връзка с обвинения е взета мярка за неотклонение " Задържане под стража “.

Разследването по делото продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Велико Търново.

Автор: Зорница Илиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР