С Mtel Europe&Balkan, само срещу 1,99 лева на ден, клиентите

...
С Mtel Europe&Balkan, само срещу 1,99 лева на ден, клиентите
Коментари Харесай

Мтел с ниски цени на разговори в Македония и Сърбия

С Mtel Europe&Balkan, единствено против 1,99 лв. дневно, клиентите на телекома могат да се възползват от 100 минути, 100 sms-а и 200 MB дневно с двете страни и без да са налице условия за понижаване на цените, оповестиха от компанията.

Още през май, преди тематиката за регулацията на роуминга на страните от Западните Балкани да стане настояща, Мтел се погрижи клиентите да употребяват при извънредно налични ценови условия роуминг услуги, като понижи цената на цената Mtel Europe&Balkan. С нея, единствено против 1,99 лв. дневно, потребителите разполагат със 100 минути за диалози, 100 sms-а и 200 MB мобилен трафик в целесъобразни мрежи в Македония и Сърбия.

Роуминг цената Mtel Europe&Balkan е особено основана, с цел да посрещне нуждата на потребителите да разполагат с налична роуминг услуга. През последните години броят на българите, пътуващи отвън граница, пораства, като това се следи с цялостна мощ по време на празниците.

Клиентите на Мтел могат когато и да е да заявят Mtel Europe&Balkan на 1758 или да преминат към контролираната цена в роуминг, като това става с изпращане на безвъзмезден sms на 1773.

Едни от най-ползваните на тарифни проекти на телекома – Мтел без граници XL, 2XL и 3XL – също включват спомагателни безвъзмездни минути, sms-и и мегабайти в Европейски Съюз, Македония, Сърбия и Турция. Най-големият от тях – Мтел без граници 3XL – предлага 1000 минути, sms-и и MB мобилен трафик в роуминг.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР