С мощността си от 630 конски сили, Maserati MC20 само

...
С мощността си от 630 конски сили, Maserati MC20 само
Коментари Харесай

NOVITEC даде 711 конски сили на Maserati MC20

С мощността си от 630 конски сили, Maserati MC20 единствено по себе си е впечатляващо. Както знаем обаче, светът на автомобилния тунинг постоянно търси освен това и в сходни случаи, на помощ идват сп ециализираните компании.

Една от най-хубавите е NOVITEC, а следващото доказателство за това е работата, която екипът на тунинг-фирмата е приключил по плана си точно за MC20.

Макар и " компактна " като измерения, тунинг програмата на NOVITEC за визира най-важните детайли. V-образният, шестцилиндров мотор на автомобила е доработен до оптималната мощ от 711 конски сили и оптимален въртящ миг от 818 Нм, основана е нова спортна изпускателна система, а аеродинамиката и общото лъчение и пътно държание на суперспортиста са усъвършенствани с спомагателен карбонов пакет, усъвършенствано окачване и 21-цолови джанти.

В стандарното си осъществяване, Maserati MC20 е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, до момента в който модифицираният вид дава обещание 2.8 секунди. Максималната скорост на придвижване остава непроменена и е накъде надясно от 325 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР