С множество активности и спортни демонстрации стартира Европейската седмица на

...
С множество активности и спортни демонстрации стартира Европейската седмица на
Коментари Харесай

Европейската седмица на спорта стартира със спортни демонстрации в София


С голям брой интензивности и спортни демонстрации започва Европейската седмица на спорта #BeActive в София. Пространството пред Националния замък на културата се трансформира в зона на спорта, като жителите и гостите на столицата имаха опция да посетят Спортното населено място и да следят атрактивната стратегия на Нощта на спорта #BeActiveNight. Това оповестиха от Министерството на младежта и спорта.

Началото на акцията бе обещано от министъра на младежта и спорта Димитър Илиев. „ Спортът ни учи на доста. Учи ни на дисциплинираност, да играем почтено и да работим крепко. Дава ни самочувствие и самонадеяност. Здравословният метод на живот е от извънредно значение, а посредством спорта ние поддържаме крепко както тялото си, по този начин и мозъка си. Живейте интензивно и спортувайте “, сподели министър Илиев.

Той благодари на всички федерации, клубове и спортисти, които се причислиха към Европейската седмица на спорта. „ Вие сте същинският образец. Вие сте хората, които би трябвало да бъдат следвани “, добави Димитър Илиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР