С много вдъхновена игра Интер постигна първа шампионатна победа срещу

...
С много вдъхновена игра Интер постигна първа шампионатна победа срещу
Коментари Харесай

"Интер" победи "Ювентус" за първи път от 2016 г.

С доста въодушевена игра " Интер " реализира първа турнирна победа против " Ювентус " от септември 2016 година. " Нерадзурите " завоюваха с 2:0 и по този начин се изравниха с " Милан " на върха в класирането в Серия " А ".

На " Джузепе Меаца " в Милано домакините стигнаха до триумфа с голове на Артуро Видал и Николо Барела, само че горчиво могат да съжаляват, че не разгромиха противника си.

В 11-ата минута Кристиано Роналдо прати топката във вратата на " Интер ", само че попадението вярно бе анулирано поради засада на Киеза, който асистира за гола на португалеца. Това бе най-интересното състояние за Старата госпожа през целия мач.
Снимка: Reuters
Само минута по-късно " Интер " поведе, откакто Барела центрира в наказателното поле и Видал с глава наказа някогашния си тим за 1:0.

Последваха няколко пропуща на Лаутаро Мартинес, Ромелу Лукаку и Видал, като изключително врапиращи бяха тези на Мартинес, който от чисти позиции не съумя на два пъти да уцели вратата на Войчех Шчесни.

В 52-рата минута най-хубавият в мача Барела приключи бърза контраофанзива, с която резултатът стана 2:0 за " черно-сините ". Това е втора загуба за " бианконерите " през сезона.

Треньорът на миланския гранд Антонио Конте победи някогашния си отбор за първи път.

С триумфа " Интер " събра 40 точки от 18 мача. " Милан ", който през днешния ден гостува на " Каляри " също има толкоз, само че е и с мач по-малко.

" Ювентус " е на пето място в класирането с 33 точки, само че също има мач по-малко от " нерадзурите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР