С много музика и добро настроение пенсионерите от ПК Надежда“

...
С много музика и добро настроение пенсионерите от ПК Надежда“
Коментари Харесай

Стоян Алексиев гостува на Коледно тържество в ПК „Надежда“

С доста музика и положително въодушевление пенсионерите от ПК „ Надежда “ в регион „ Северен “ означиха идните Коледни празници.
Прочетете още
Дамите бяха приготвили вкусни изкушения по домашни предписания, обичайни за дните към най-светлия християнски празник-Рождество Христово-зелеви сармички, туршия, тиквеник и други.Разказаха мемоари от своята младост по какъв начин с трепетно очакване техните близки са се събирали към трапезата и дружно са се потапяли в прелестната фамилна атмосфера.

Някога са се спазвали доста всички национални традиции, а през днешния ден времената са други-по-модерни, взаимстват се детайли и от западното въздействие, споделиха част от домакините на тържеството.

„ Пожелавам Ви тези хубави празници да Ви изпълнят с доста религия и вяра.Бъдете здрави, витални, сплотени,  все по този начин инициативни и дано имате доста мотиви да се събирате дружно и през Новата година.Запазете бодрия си дух и усмивките “, каза  кметът на региона Стоян Алексиев, който бе специфичен посетител на тържеството.Той подари на пенсионерите мечтан от тях подарък-телевизор. 

Празникът приключи с осъществявания на китка от национални песни и обичайно българско хоро.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР