С много емоции и настроение бяха посрещнати част от българските

...
С много емоции и настроение бяха посрещнати част от българските
Коментари Харесай

Емоционално посрещане на част от българските олимпийци в София


С доста страсти и въодушевление бяха посрещнати част от българските олимпийци при завръщането им от Игрите в Пьонгчанг. Сноубордистката Александра Жекова и скиорката-алпийка Мария Киркова бяха чакани от десетки посрещачи при идването си на Аерогара София.

С доста овацици бе посрещната Сани Жекова и нейният щаб, които се завръщат с второ следващо класиране на олимпийски край и влиятелното шесто място на Игрите в ПьонгЧанг.

Най-гласовите бяха дребните почитатели на Жекова, които носеха плакати с буквите на клуба, за който тя се състезава. Сред тях имаше и доста деца сноубордисти, бъдещи наследници на Сани.

“Чувствам се малко изтощена, тъй като пътувахме 30 часа, имахме огромен престой в Сеул. Но генерално съм щастлива, няма какво да си изкривявам душата - отидохме за орден в Пьонгчанг. Направихме всичко по силите ни в тези условия, които бяха сложни за всички. В последна сметка съм щастлива, че направих втори край на олимпийски игри, което не е малко достижение в моята сложна дисциплинираност ", сподели Сани.

" Това е сложността на моя спорт, по тази причина споделям, че нямах до момента спортната опция, само че тя ще пристигна - имам още три старта до края на сезона. Аз се усещам в отлична форма, тъй че в този момент ще продължа с моята кондиционна подготовка и ще се сготвям за идващите три старта от Световната купа ”, разяснява още най-хубавата ни сноубордистка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР