С много блясък и тържественост премина церемония по раздаването на

...
С много блясък и тържественост премина церемония по раздаването на
Коментари Харесай

Големите победители: Европейски музикални награди на MTV 2017

С доста искра и церемониалност мина гала по раздаването на Европейските музикални награди на MTV в столицата на Англия - Лондон.
Британската певица Рита Ора се оказа самобитния хазаин на събитието. Тя шашна всички посетители и реализатори, появявайки се на церемонията по халат и забрадка, а бельото и можеше да бъде прегледано безпроблемно до най-малкия подробност.

Вечерта започва с осъществяване на Еминем, който бе награден с наградата " Най-добър хип-хоп реализатор ".

Големият победител на вечерта се оказа канадецът Шон Мендес. Той сграбчи цели три наградата - за " Певец на годината ", за " Песен на годината " и за " Най-много фенове ", преборвайки конкуренцията на Ед Шийрън, Майли Сайръс, Тейлър Суифт, които бяха номинирани в същите категории.

Ирландска рок-група U2 с получи оценката " Глобална икона ". Диджеят Дейвит Гета също награден за електронната си музика.


Снимки: Getty Images/Guliver
За " Най-добър поп актьор " беше отличена певицата от кубинско-американски генезис Камила Кабело, а в категорията за " Най-добрър рок актьор " завоюва групата Coldplay.
Наградата за " Най-добро видео ", която отиде при американския рапър Кендрик Ламар за " HUMBLE ".
Повечето спечелили се избират посредством онлайн гласоподаване на почитатели. Те избират отличените в 12 категории, а други обособени 32 оценки се дават за разнообразни страни и райони. Тази година за първи път европейските награди, които се организират от 1992 година, не са разграничени по пол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР