С ММА боец се поддържа във форма фолк певецът Константин.

...
С ММА боец се поддържа във форма фолк певецът Константин.
Коментари Харесай

Коцето тренира с Любо Чука

С ММА войник се поддържа във форма фолк артистът Константин. Изпълнителят тренира при един от майсторите в смесените бойни изкуства – Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука.

Двамата са се сдушили в залата за бокс и Коцето почнал да учи тънкостите при удрянето на боксовата круша.

Изпълнителят самичък се похвали за новото си занимание, като даже показа фотоси в обществените мрежи, написа „ България днес”.

„ С лекост минавам от две десни към две големи”, фука се артистът, който след млатене на крушата надига чаша с уиски. А компания на бара му прави точно самият треньор, с който удрят наздравица всякога, преди да посегнат към уреда.

И до момента в който едни ги поздравяват, други се занасят, че до Чука, другояче високият Константин наподобява като джудже. А други се майтапят, че май не са се събрали да упражняват, а на надпиване.

Иначе познанството им очевидно се е родило около общата им обич към „ Левски”. Чука е един от най-големите ултраси на тима и даже бе съден дружно с други представители на агитката по делото на наркобанда „ Чуковете”, което се точи години наред в спец-съда.

Новите другарства на Константин нормално се въртят към чашката. Така се среща и с Димитър Ковачев – Фънки.

Макар и върл металист, Фънки стана постоянен клиент в чалготеката на Коцето в Студентски град.

Почитателите на артиста се радват на радостния манталитет на Константин и възприятието му за комизъм, само че не стопират да го питат и за творчеството му.

Най-задавания въпрос в мненията е по кое време ще изкара нова ария. Ако се съди по фотосите, май няма да е скоро.

Неотдавна Константин се похвали и със фотография в басейн, на която е налапал цигара. Много от феновете му го предизвестиха, че си съкратява живота по този начин и не мисли за фамилията си, като се трови по този метод.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР