С мазното си изказване тази сутрин Бойко ни припомни, кой

...
С мазното си изказване тази сутрин Бойко ни припомни, кой
Коментари Харесай

ОТ ЕДНАТА СТРАНА ОСВИДЕТЕЛСТВАН ОШМЪРКАН ОЛИГОФРЕН, ОТ ДРУГАТА – ОТБЛЪСКВАЩ ШОПСКИ СЕЛСКИ ИЗМАМНИК. КОМПЛЕКСАРИ, СТРАХЛИВЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ – БОРИСОВ, НИНОВА, КИРО И ЦЯЛАТА СВОЛАЧ ОКОЛО ТЯХ

С мазното си изявление тази заран Бойко ни напомни, кой тъкмо е той. А той е един презрян и плосък селски шмекер. Нито повече, нито по-малко. Селянин, експлоатиращ конюнктурата по селски. Welcome в свинарника на дедо. Нося мръсотия за свинете всяка сутрин…

Но, какво да правиш? Това ни е шансът на нас българите – постоянно лашкане сред два незаконни парадокса.

От едната страна освидетелстван и ошмъркан олигофрен, а от другата – неприветлив, шопски силов лъжец. Тъжна, тъжна картинка. Африканско изкуство от Банкя и Торонто, дами и господа…

Комплексари, страхливци и национални предатели ръководят България. Борисов, Нинова, Киро и цялата сволач към тях.

Вчера някой тук и мен назова Копейкин. Защо ли? Ами, най-вероятно тъй като смятам, че българските ползи би трябвало да бъдат преди американските. И преди съветските. Може би тъй като мисля, че държанието на България по отношение на Русия през днешния ден е жалко, безсмислено и обречено. Като това, несъмнено, не значи, че извинявам всички дейности на Русия, а че ме е боязън за България. Явно обаче на никой не му пука за последната точка.

От своя страна пък, медиите у нас от дълго време не са отражение на националните настроения и мисли, а единствено на линията на преобладаващото геополитическо слагачество на родните гяури, по отношение на техните задокеански шефове.

Днес в Нова ТВ, да вземем за пример, бяха поканени 4-ма души, като всички те защитаваха една и съща теза. Чудя се, тая, Мира, не я ли е позор да седи в тази компания и да назовава себе си публицист? И тук няма значение, каква тъкмо е тезата, а обстоятелството, че в случай че фактически си публицист, не би трябвало да допуснеш сходно нещо, до момента в който си наряд. Но, това, дет се вика, ни е дребният проблем. Големият проблем ни е, че ние като нация и народ, от дълго време страдаме от остра имунна непълнота. А това е автоимунно заболяване, което би могло да бъде съдбовно. И би могло да има летален край.

В същото време съм изцяло убеден, че през днешния ден ние още веднъж ще се създадем на мъжкари. Джуджета върху табуретки ще играят баскетбол. И през днешния ден. И в последна сметка, фактически ще изгоним руснаците. После обаче, и в това също съм убеден, ще гризем ноктите си от боязън, скрити в някое мрачно кьоше. А още по-после пък ще пристигна деня на падежа. Денят, в който ще би трябвало да платим високата цена за нашето на ниска цена слугинство и дълбока комплексарщина. Но, няма по какъв начин. Неизбежно е.

Ние към този момент се пързаляме по ролбата на всеобхватната нелепост и път обратно няма. И единствено локва в края. И доста, доста тиня.

Васил Петев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР