С маша, преса или ролки – перфектните къдрици трудно се

...
С маша, преса или ролки – перфектните къдрици трудно се
Коментари Харесай

Тайната на перфектните къдрици

С маша, преса или ролки – съвършените къдрици мъчно се реализират. Но с този дребен трик можем да създадем прическата си освен красива, а и дълготрайна.

Повечето пъти ни лишава доста време да стоим пред огледалото, с цел да създадем съвършените къдрици. И най-после даже не устоят задоволително дълго.

Решението на този проблем се оказа един дребен и доста елементарен трик. Фризьорите и стилистите го знаят от години, само че ето, че тайната им към този момент е оголен.

Изисква се само една спомагателна стъпка към типичната ни рутина за къдрене на коса. След като сме извили къдрицата, би трябвало да я захванем благодарение на клипове за коса от по този начин наречения “патешки вид ”.

Можем да изберем да го вършим след всяко едно навиване, до момента в който кичурът е към момента топъл. Слагаме клиповете незабавно и ги държим по този начин, до момента в който не приключим с къдренето на цялата коса. След това ги махаме по същия ред, по който сме ги поставили.

Друг вид е да накъдрим първо цялата коса и по-късно да сложим клиповете, да напръскаме с лак за коса и тогава да ги пуснем. Това е и определеният способ, който ще видите в клипа по-долу.

Не се тормозете, че първоначално ще наподобяват прекомерно неестествено – можете да разрошите готовите къдрици или да ги разрешете. Така те ще спаднат леко и ще имат приключен тип.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР