С малко практика всеки може да се научи да постигне

...
С малко практика всеки може да се научи да постигне
Коментари Харесай

Научете се да контролирате сънищата си с няколко прости техники

С малко процедура всеки може да се научи да реализира така наречен осъзнато сънуване, при което може да въздейства върху наличието на сънищата си.  

Когато сънуващите осъзнават, че сънуват, те могат да вземат участие интензивно във въображаемите прекарвания на съня и да ги видоизменят. Осъзнатите сънища могат да бъдат извънредно живи и действителни.

Някои от вас може би си споделят „ Аз даже не сънувам “, само че истината е, че всеки има от 3 до 7 сънища всяка нощ. Проблемът е, че бързо ги забравяме.

Първата стъпка към управлението на сънищата е да ги записвате в дневник . Всеки път когато се разсъните, записвайте това, което можете да си спомните. Ако не помните нищо, отбелязвайте и това.

Следващата са инспекциите. Прости дейности - да вземем за пример да прочетете едно изречение, да преброите пръстите на ръката си или да погледнете какъв брой е часът - постоянно се объркват в сънищата.

Например: поглеждате часовника, поглеждате встрани и след това отново проверявате какъв брой е часът. Насън при повторния взор часовникът нормално демонстрира нещо напълно друго. Същото можете да вършиме с улични табели и надписи. Ако сънувате, знаците постоянно се трансформират, когато погледнете още веднъж.

Ако вършиме такива инспекции постоянно, до момента в който сте будни, стартирате да ги вършиме и насън - когато забележите, че нещо не е наред, осъзнавате, че сънувате .

Щом осъзнаете, че сънувате, можете да променяте наличието на съня (или обособени детайли от него) по лично убеждение.

Вижте това видео, в случай че желаете да научите още техники за управление на съня.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР