С малко позакъснял подарък за Нова година се похвали Ромската

...
С малко позакъснял подарък за Нова година се похвали Ромската
Коментари Харесай

Софи Маринова се похвали с нова кола! Гринго не пести пари за любимата си

С малко позакъснял подарък за Нова година се похвали Ромската перла Софи Маринова. Попфолк звездата театралничи гордо до първокласна лимузина „ мерцедес “. Певицата качи фотографията в персоналния си профил в обществената мрежа и написа „ Подаръка ми за новата година от Гринго . Благодаря доста, обич моя “.

Колата е от най-високия клас за модела с екстравагантен цвят. Софи постоянно е правила усещане с избора си на коли, постоянно ексцентрични, на границата с труфя. Преди повече от година тя подари кола за рождения ден на обичания си. Явно в този момент някогашният охранител е решил да върне жеста и този път да зарадва половинката си той. За да е сигурен, че изненадата ще се хареса на обичаната жена, Гринго е избрал най-лъскавото и първокласно возило от гамата.

Двамата влюбени, които ту се събират, ту се разделят, избират коли, с които да бъдат видяни отдалеко. Припомняме, че преди време Ромската перла бе горделив притежател на мощен джип, на задния похлупак на който беше написала името си. Преди към година Гринго пък се изфука с нова кола, а на предния похлупак на първокласната джипка си беше брандирал прякора.

Очевидно коронавирус рецесията не се е отразила на бюджета на фамилията, защото в границите на една година това е най-често разменяният подарък сред тях. Наскоро певицата изненада и сина си с извънредно бляскав и безценен джип. Лоренцо се оказа по-свенлив от родителката си и избра да го продаде и да си купи по-евтино возило, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР