С кураж и футболни умения играчите на ЦСКА ще преследват

...
С кураж и футболни умения играчите на ЦСКА ще преследват
Коментари Харесай

Юрген Матай: Нужни са ни кураж и футболни умения

С кураж и футболни умения играчите на ЦСКА ще преследват трите точки против норвежкия първенец " Бодьо Глимт " във втория кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите. " Планът " разкри капитанът на отбора Юрген Матай.

Мача сред ЦСКА и " Бодьо Глимт " може да гледате директно по bTV Action от 19:45 ч. през днешния ден (30 септември). Коментарното студио със специфичен посетител Алън Пардю стартира тъкмо в 19:00 ч.!

" Не се тормозя от тимовете, против които се изправяме. От по-голямо значение е какво ще демонстрираме ние, като тим. Трябва да покажем кураж. Но също по този начин би трябвало да покажем, че можем да играем футбол ", съобщи особено за bTV Матай часове преди мача.

Снимка: БГНЕС

" Червените " записаха тежка загуба в първия си мач в Европа против " Рома ". Сега обаче зад тила им имат прочувствената аудитория. Очаква се по трибуните 12 000 последователи да скандират в поддръжка на " алените ".

" Всеки вижда, че се борим, само че в този момент би трябвало да демонстрираме убеденост и качества с топката. Ако реализираме този баланс сред двете, тогава ще имаме доста положителни шансове да спечелим. След загуба би трябвало да се представиш добре, изключително когато е групова фаза. Време е да вземем точки! ", сподели мотивация Матай.

Снимка: bTV

Не пропускайте ЦСКА - " Бодьо Глимт " - среща от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите! Мача може да гледате директно по bTV Action през днешния ден (30 септември) от 19:45 ч.! Специалното ни студио с посетител Алън Пардю стартира тъкмо в 19:00 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР