С кулинарна експедиция украинците от Втори дом ще отпразнуват първата

...
С кулинарна експедиция украинците от Втори дом ще отпразнуват първата
Коментари Харесай

Кулинарна експедиция през най-вкусните кухни във Втори дом

С кулинарна експедиция украинците от Втори дом ще отпразнуват първата година на фондацията " Юкрейн съпорт енд реновейшън “. Кулинарното странствуване по кухните на света ще започва в петък ще продължи два дни. Дамите, намерили избавление от войната в Пловдив, ще представят  най-ярките и забавни обичайни ястия от украинската, българската, арменската, грузинската, турската, италианската (и не само) кухни. 
Прочетете още
Празникът ще се организира на улицата пред Втори дом. Гостите ще се насладят на пролетното слънце, а децата ще имат опция да играят и да тичат в парка. По традиция гостите ще имат опция да закупят ръчно направени играчки, украшения, сладкиши и сувенири за спомен. 

От Втори дом канят всички другари, донори и доброволци  от 13:00 до 17:00 в петьк и събота! Децата ще получат тебешири, с които да рисуват по асфалта. 

Създателят на Втори дом Наталия Еллис приканва всички гости, които имат луковици от прецъфтели пролетни цветя в къщи, да не ги изхвърлят, а де ги отнесат в дома, където ще бъдат засадени. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР