С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си за

...
С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си за
Коментари Харесай

Пребиха Валентин Кулагин в центъра на София - slava.bg

С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си с цел да подишат чист въздух и да се разходят по-най реномирания столичен бул. „ Витоша “.

За страдание на Валентин Кулагин, неговото дефиле по родния бул. „ Кроазет “ не приключи с овации, а с плесници и ритници, научи LifeOnline.bg.

Десетки станаха очевидци на унизителна за риалити героят обстановка, в която след следващ опит да бъде автентичен и видим, той си изяде багра.
Случката се развива към 18 часа, а лобното място на достолепието на Валентин е паметно заведение на „ Витошка “, където нормално обича да се събира столичният псевдоелит с нежни сърца и афинитет към висшата мода.
Гюрултия, писъци и викове прекъсват обмяната на всемирски злословия по масите. Учудени гости надигат глави с цел да схванат какво става и за какво ги прекъсват. Виждат, че един млад мъж, постанова различен по-нежен.
Оказва се, че битият е Валентин Кулагин.

„ Какво, става? “, пита госпожица от маса с неприятна видимост… „ абе, бият няк‘ъв… “, дава отговор друга застанала от верния ъгъл на масата. От прилежащата компания, които са в кралската ложа на „ спектакъла “ прецизират, „ Бият Валентин Кулагин! “.
Първата госпожица от трети балкон, установи: „ Заслужава си го! “, а публиката бързо пренебрегва протичащото се и продължава да се любува на приятното време и напитките си, загърбвайки пищящият субект с разкървавен нос насреща.
Оказва се, че никой не се е и опитал да помогне на битата риалити сензация. От свои източници, кореспондент на LifeOnlinebg научи, че Кулагин бил самичък, или най-малко никой не е видян към него да му оказва помощ или да го отбрани до момента в който яде мъжки тупаници.
Свидетели описват, че русият перчем е бил обръщан от посоката си в резултат на няколко юмрука в лицето, до момента в който биячът на „ звезди “ се пробва да го изтласка от заведението.

На финалната права той е получил спомагателен подтик под формата на мощен ритник, описа свидетел на олелията.
„ Кулагин не пищеше, само че се репчеше и се опита да отговори на юмруците, само че всичко беше доста гротескно и повече приличаше на драскане… “, разяснява удовлетворен очевидец на късия спаринг.
„ Видях по какъв начин получи няколко прави и директни попадения в лицето, и за десерт ритник отзад… а от оперираното му носле се стичаше кръвчица… “, описа госпожица, която в никакъв случай не е ходила на професионален гримьор.
„ Така го прасна в муцуната, че нищо чудно да се наложи да си прави, нов нос… “, разказа силата на ударите в лицето на ВИП-а дама с чанта за хиляди левове.

След унизителното прогонване, хасковлията се опитал да се върне в заведението, само че изял още един ритник. Тогава той седнал в конкурентен търговски обект и почнал нервно да звъни по телефона, до момента в който някакво момиче се пробва да го утеши.
След известно време пристигнали още две приятелки, които заместили закъсняващия екип на незабавна помощ и вживели се в ролята на парамедици го отвели в незнайна посока, евентуално към най-близкият превързочен център.
Потвърждение за случилото се рапортува и известният танцьор и балетист Семир Алкади, който написа в профила си във Facebook:

Постът му събра стотици лайкове и мнения от вида на „ Нищо чудно “, „ Заслужава си го “, „ За следващ път “… а имаше и озадачени консуматори, които не бяха чували за Вальо от Хасково и почтено попитаха – „ А кой е Кулагин? “.
Никой не изрече страдание или отбрана в интерес на бития.
Своенравният многознайко Кулагин не за първи път предизвика кавги, които приключват с побой над нежната му натура.
Заради държанието си, той е обичай и гонен от доста заведения, в които кракът му повече не може да стъпи.И както пееха „ Ъпсурт “ – „ Битият обичай е банална фраза! “.

Източник: skandal.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР