С красива щерка се похвали плевенчанинът Камен Балбузанов—Куката! Той пусна

...
С красива щерка се похвали плевенчанинът Камен Балбузанов—Куката! Той пусна
Коментари Харесай

Куката се плацика в басейн

С красива дъщеря се похвали плевенчанинът Камен Балбузанов—Куката! Той пусна в обществената мрежа фотоси с порасналата си принцеса Естел, видя HotArena.

На фотосите татко и щерка усмихнати театралничат в басейн, а в ролята на фотограф е брачната половинка на Балбузанов—Стела.

През цялото време, до момента в който мъжът й е арестуван, тя го поддържа в правосъдната зала и се грижи да е екипиран с хранителни запаси.

Плевенският кримигерой излезе от пандиза след 3-годишен престой зад решетките неотдавна напусна килията и може да бъде със фамилията си.

В кауша известният предприемач не си е губил времето, а е поблъскал крепко на фитнес уредите и е направил завидн, написа " България през днешния ден ".

Камен Куката бе пратен в ареста по обвинявания, че е началник на тайфа за рекет, изнудване и побои. В съда отхвърлят множеството обвинявания, само че откакто излиза, че Куката е обсебил надуваем детски палат под формата на батут, получил 4 години затри.

Балбузанов няма обвинявания за отнемане и кражба, разяснява отбраната му и апелира присъдата пред апелативния спецсъд.

Адвокатите се жалват, че продължителният престой на плевенчанина в килията е равностоен на изтърпяване на присъда.

По време на процеса очевидците всеобщо се отхвърлят от показанията си пред проверяващите. Кълнат се, че не са изнудвани и притискани да бъдат охранявани от компании, близки до Куката, както твърди прокуратурата.

Не са събрани и доказателства, че бандата е имала упоритост да завземе бизнеса с произвеждане на самун в Плевенско.

Утре Куката още веднъж ще би трябвало да посети храма на Темида, с цел да се яви като обвиняем по затлаченото наркодело „ Чуковете ”, което се води против доближени на Таки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР