С концерт на известния тракийски народен певец Тенчо Тенчев и

...
С концерт на известния тракийски народен певец Тенчо Тенчев и
Коментари Харесай

Тенчо Тенев, Марияна Енева и „Прабългари“ ще веселят Димитро...

С концерт на известния тракийски национален артист Тенчо Тенчев и фолклорната групировка „ Прабългари “ Димитровград ще посрещне Новата 2022 година, оповестиха от кметството.

Празникът тук ще е под мотото „ Заедно в новогодишната нощ “. И тази година общината е подготвила стратегия с акцент към българския фолклор. На централния площад " България " димитровградчани и гостите на града, които обичат да честват навън, ще могат да изпратят остарялата и да посрещнат новата година под звуците на близо час и половина стратегия с музика онлайн. Концертът ще стартира в 23.30ч. и ще продължи до един часа на 1 януари. На сцената с националния реализатор ще се качат и музикантите от оркестър „ Прабългари “ и националната певица Марияна Енева.

И тази година от локалната администрация са обезпечили по чаша гратис алено вино за новогодишната наздравица. То ще се предлага от коледната къщурка " Гостилницата ". В среднощ небето над града ще бъде огряно от празнични илюминации, които ще ознаменуват настъпването на 2022г.

Освен пред грейналата елха, която е най-голямото живо коледно дърво в Европа, празнуващите ще могат да се снимат и с красивата празнична декорация на площада.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР