С кончината на Диего Марадона остава нерешен един въпрос -

...
С кончината на Диего Марадона остава нерешен един въпрос -
Коментари Харесай

Баща на колко точно деца е бил Марадона? Някои твърдят, че може би са 11!

С кончината на Диего Марадона остава неуреден един въпрос - татко на какъв брой тъкмо деца е бил той? Британският таблоид Daily Mail отбелязва, че те може би са 11.

Официално приетите от великия аржентинец са пет - три дъщери и двама синове от четири разнообразни дами. През март 2019 година обаче се появи информация за трима негови наследници в Куба, които са родени при започване на века около неговото престояване там за лечение на алкохолната му взаимозависимост. Адвокатът на някогашния футболист Матиас Морла даже удостовери, че поддържа контакт с въпросните деца и Марадона желал да поеме отговорност за издържането им.

Когато чу това, едната от формалните дъщери на Дон Диего - Джанина, написа следното: “Още единствено три и сме подготвени за тим от 11. Можете да го извършите!!!”

През октомври 2019 година една жена се появи в ефира на аржентинска телевизия, с цел да заяви, че има щерка от Марадона, която се споделя Магали Хил и сега е на 23-години. Тя даже настоя за ДНК тест за бащинство, какъвто обаче по този начин и не беше изработен.

Отделно 19-годишният юноша Сантиаго Лара също твърди, че умрялата легенда е негов баща. Майката на Лара е умряла още като 23-годишна.

Така остава въпросът кое е дете №11, като слуховете настояват, че то също се намира в Куба.

Децата на Марадона:
Официално приети от него:
Диего Марадона-младши (34 г.)
Джана (23)
Далма (32)
Джанина (30)
Диего Фернандо (7)

Непризнати:
три деца в Куба: Хоана, Лу и Хавиелито
Магали Хил (23)
Сантиаго Лара (19)

Има информация за още едно в Куба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР