С колоритно лазерно шоу и богата музикална програма, бе даден

...
С колоритно лазерно шоу и богата музикална програма, бе даден
Коментари Харесай

Варна откри туристическия сезон с лазерно шоу на басейн Приморски

С колоритно лазерно шоу и богата музикална стратегия, бе даден старта на Туристически сезон 2019

Програмата е проведена от дирекция " Туризъм " към Община Варна и ще премине под знака на купата " Варна - Европейски град на спорта 2019 ".

Концертът стартира с осъществявания на квартет „ Йосифов “, с вокал Кристина Иванова /Tina Black/ и магическо шоу на Quick Hands Project.,продължи с младите гении от клуба по плувни спортове „ Торпедо “ – синхронно плуване, и Сирма Добрева със„ Сънят на русалката “. Специален посетител в програмата бе артистът Миро, който забавлява всички присъстващи на шоуто с осъществявания от репертоара си.

Кметът Иван Портних приветства всички варненци от сцената на събитието: „ Днес даваме алегоричен старт на туристическия сезон, хубаво е, че нашият град може да предложи разнообразни неща, за другите сезони, и това може би е една поддръжка може би на идеята ни Варна дестинация за четири сезона, ние имаме с какво да се гордеем, какво да покажем на нашите туристи и посетители, нашите музеи чакат своите гости целогодишно, над 20 фестивала изпъстрят събитийния календар на града ни, а и Варна е и „ Европейски град на спорта ”

Венелина Червенкова, шеф отдел „ Туристическа политика ”, прочете приветствен адрес от министъра на Туризма Николина Ангелкова. Тя поздрави варненци със старта на туристическия сезон

На 17-ти и 18 -ти май Варна ще се включи и в Европейската нощ на музеите и галериите, с обезпечен безвъзмезден достъп до културните пространства в града.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР