С какво ще запомним този ден? Ректорът на Софийския университет проф.

...
С какво ще запомним този ден?
Ректорът на Софийския университет проф.
Коментари Харесай

Замразяване цените на тока и парното ще създаде излишни проблеми

С какво ще запомним този ден?

Ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков съобщи подготвеност за оставка. Общото заседание отхвърли тази опция.

В Германия държавното управление изпрати Ангела Меркел с цветя, в Швеция жена пое премиерския пост за първи път в историята. А английска депутатка беше порицана, че върви на работа с тримесечното си бебе.

Стела Крийзи демонстрира в Туитър фотография, на която се вижда формален имейл, в който й се напомня, че правилникът на Камарата на общините е обновен и новите правила не позволяват народен представител да идва в Народното събрание, придружаван от дете.

След днешните договаряния за съдружно държавно управление у нас: няма да вкарваме наложителна имунизация против Коронавирус и ще се отстрани доплащането от страна на пациента. Преговарящите нямаха разминавания по нуждата от здравна промяна, унищожаване на статута на общинските и държавните лечебни заведения като търговски сдружения, създаване на национална детска болница и повдигане на заплатите на медиците в незабавната помощ. Както и по унищожаване на доплащането от страна на пациента, когато употребява здравна помощ, финансирана от здравната каса.

Послание за заледяване цените на тока и парното политически звучи добре, само че в действителност ще докара до ненужни проблеми - още от коментара на Антон Иванов от Българския енергиен и минен конгрес ще чуете в подкаста.

Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР