С какво ще запомним този ден? Би било справедливо у нас

...
С какво ще запомним този ден?
Би било справедливо у нас
Коментари Харесай

Работодатели: Ако няма таван на пенсиите, справедливо е да няма и дъно

С какво ще запомним този ден?

Би било заслужено у нас да няма таван на пенсиите, както и да няма дъно. Никой не може да подсигурява обаче, че на следващия ден на ръководещата класа няма да ѝ хрумне да промени разпоредбите и още веднъж да има тежко ощетени хора. Ексклузивният коментар на доцент доктор Теодор Дечев - шеф " Индустриални политики " в Асоциацията на индустриалния капитал в България, ще чуете единствено в Podcаst новините.

И още от тематиките през днешния ден:

Държавата отпуска незабавно 5 милиона лв. за пропадналия път до Триград. Това разгласи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който е ръководител на междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет. Той посочи, че това са първични средства, а след приемането на държавния бюджет ще бъдат обезпечени още пари.

Вътрешният министър за братята-арендатори, арестувани за убийството в село Антон: " Имали са самочувствие на покровителствани ". Бойко Рашков разгласи, че е прекомерно рано да се каже, дали над двамата арестувани е имало " чадър ". Той прикани хората в цялата страна да подават сигнали, в случай че има такива случаи по местата, където живеят.

Голмайстор №1 на българския футболен хайлайф - Мартин Камбуров, публично постави завършек на спортната си кариера. 41-годишният нападател се отдръпва с 256 гола в елита на България, като през есента той усъвършенства считания дълго време за безконечен връх на легендата Петър Жеков. Камбуров стори това в 456 мача, като се очакваше той да играе футбол и напролет, с цел да усъвършенства и върха по мачове в елита, от който го деляха единствено пет дуела.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.

Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР