С каква цел са разхвърляни хартии над плаж Градина и

...
С каква цел са разхвърляни хартии над плаж Градина и
Коментари Харесай

Долари, но с лика на Бай Тошо по посрещащи Джулая?

С каква цел са разхвърляни хартии над плаж " Градина " и то от хеликоптер, летял на рискова височина.

Проверката стартира след сигнали, в това число видеоматериали от Министерство на превоза. В репортаж с очевидци Нова телевизия споделя, че случката е станала рано сутринта на 1 юли, тъкмо когато се допуска, че има празнуващи Джулая. Над известния плаж с къмпинг е летял хеликоптер, като от него са разхвърляни банкноти , сходни на $, само че с лика на Тодор Живков. Повече от банкнотите са отишли в морето, както може да се допуска поради вятъра по крайбрежието, тъй че е мъчно да се разбере задачата на акцията. Дори и да е рекламна, тя мъчно би постигнала задачите си. Така че с изключение на кой е поръчителят, се търси и какво е концепцията.

Министерство на превоза обаче ще ревизира правомерността на полета . На този стадий се знае, че водачът е Веселин Стоянов, само че за съответния полет няма издадено позволение . По-късно в същия ден водачът е уведомил в Групово дело " Гражданска въздухоплавателна администрация " за полет от Приморско до Балчик , само че за ранния полет не е дал никаква информация.

От видеоматериалите се вижда, че хеликоптерът лети извънредно ниско . Съгласно условията, летателното средство би трябвало да лети на най-малко 1000 фута или 300 метра над земята или постройките, което в този случай е видно, че не е спазено.

Освен това на видеото се виждат  хора, които са отвън кабината и изхвърлят предмети по плажа . Това е категорично неразрешено, показват от МТ.

Предстои да бъде осъществена обстойна инспекция и в случай че бъдат открити нарушавания, ще се прегледа отнемането на лиценза на водача и на авиационния оператор , декларират още от министерството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР